Industriële koeltechnieken

Grootschalige koelinstallaties op maat van jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een duurzame koeling om grote productiehallen, op- en overslagruimtes, productieprocessen, serverruimtes,... te koelen? Keysers Koeltechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring in industriële koeltechnieken. 

Hoe gaan we te werk? We maken een analyse van wat jij nodig hebt, bekijken ons assortiment van koeltechnieken voor een passende oplossing of werken een unieke, nieuwe koeling set-up uit, op maat van jouw industriële toepassing. 

Wil je een partner die meedenkt over jouw huidige én toekomstige koelingsnoden? Keysers Koeltechniek bouwt koelcellen, vriescellen, chillers, co2 koelingen en heel wat andere koeloplossingen die jouw onderneming vandaag vooruithelpen, maar ook klaar zijn voor de (ecologische) eisen van de toekomst.

We houden steeds één oog op het rendement (Coefficient Of Performance) en het ander op de milieuvriendelijkheid (Global Warming Potential)  van je koelinstallaties.

Ons doel? Een koelinstallatie afleveren die klaar is voor zorgeloos gebruik én 100% aan jouw verwachtingen voldoet.

 • Totaalservice
 • Maatwerk
 • Innovatief
 • Duurzaam
header-industriele-koeltechniek5

  Download de folder

  In één overzichtelijke brochure de mogelijkheden voor jouw industriële koeling verkennen? Bekijk in deze folder onze projecten, koelinstallaties en werkwijze.


  Deze bedrijven hebben geen koelingszorgen meer

  Ons klantenbestand is zeer divers. Net als hun koelbehoeften.

  Van chillers voor drukkerijen tot koelcellen en koelmeubels voor verpakkingsbedrijven en slachterijen. Telkens weer vonden wij de ideale match tussen bedrijf en koelinstallatie. 

  metallo
  hapag-lloyd
  exxonmobil
  total
  benmar
  kdg-hogeschool

  Industriële koeloplossingen afgestemd op jouw noden en wensen

  Heb je een totaal nieuwe koelinstallatie nodig? Wil je koelmeubels vervangen? Of ben je op zoek naar een aanvulling op je huidige opstelling van koeltechnieken?

  Onze koeltechniekers denken met jou mee over de ideale koeling set-up voor jouw situatie. We houden rekening met factoren zoals de aanwezige ruimte, voedsel- en milieunormen en natuurlijk energiezuinigheid. 

  Misschien is er geen volledige remodeling nodig maar zijn een paar aanpassingen genoeg om jouw koeling opnieuw futureproof te maken. 

  Wanneer alle puzzelstukjes in elkaar passen, gaan we over tot installatie.

  Onderhoud en herstelling:
  Reken op onze vakmannen!

  PERIODIEK ONDERHOUD – Voorkomen is beter dan genezen

  Regelmatig onderhoud is cruciaal om het rendement en de levensduur van je koelinstallaties te garanderen. Bovendien is het vaak wettelijk verplicht

  Ga je een onderhoudsovereenkomst aan met Keysers Koeltechniek? Dan zorgen wij ervoor dat jouw installaties vlekkeloos, duurzaam en energiezuinig blijven werken. Jaar na jaarBovendien geniet je van een uitgebreide garantie op al je installaties.

  We bekijken samen hoeveel keer per jaar onze koeltechniekers zullen langskomen voor een nazicht. Hierbij voeren zij een systematische controle uit, herkalibreren zo nodig temperatuursensoren, sporen mogelijke lekken op en reinigen grondig je volledige koeling set-up.

  EEN SNELLE HERSTELLING – Onze koeltechniekers staan voor je klaar

  Een defect of storing komt altijd ongelegen. Onze koeltechniekers van wacht staan klaar om jou uit de nood te helpen met een snelle herstelling, ongeacht het type installatie. Neem contact op met onze 24/7 wachtdienst en wij sturen zo snel mogelijk een technieker bij jou langs.

  MONITORING – Wij houden mee een oogje in het zeil

  Bij het lokaliseren van een defect en de daaropvolgende probleemanalyse gaat vaak kostbare tijd verloren. Met een geïntegreerd alarm- en monitoringsysteem worden onze koeltechniekers meteen op de hoogte gebracht van de problemen met jouw koelinstallatie, en krijgen ze details over de oorzaak. 

  In sommige gevallen kunnen ze zelfs vanop afstand ingrijpen. Zo kan het probleem tijdelijk verholpen worden totdat onze herstellingstechnieker ter plaatse is.

  Een oplossing op maat nodig?

   Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!   footer-foto-keysers-koeltechniek-1

   Over Keysers Koeltechniek

   Jouw koelingspartner voor de toekomst

   Koeling evolueert snel. Net als jouw bedrijf. Onze koelinstallaties zijn steeds up-to-date, klaar om mee te groeien met jouw onderneming en voorbereid op de ecologische normen van de toekomst.

   Onze werkwijze: Bij elke installatie, vervanging of verbouwing vertrekken we vanuit jouw noden, budget en de beschikbare middelen. We doen ook suggesties en geven advies met betrekking tot de veiligheid (alarm- en monitoringsystemen), het rendement (COP waarden) en de milieuvriendelijkheid (Global Warming Potential) van je koeling set-up.

   Met onder andere CO2 koeling en warmterecuperatie blijven wij ook continu streven naar de energetische optimalisatie van onze koelsystemen.

   Zo garanderen wij koelinstallaties die in al jouw huidige en toekomstige noden voorzien.

   0 j

   ervaring

   + 0

   projecten elke maand

   + 0

   Tevreden klanten

    Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!    Op zoek naar een partner voor
    industriële, commerciële of residentiële koeling?

    mask-cooling-footer-5