Residentiële koeltechnieken

Future proof koeling en privé koelmeubelen op maat

Wil jij voorbereid zijn op de groene-energie uitdagingen van de toekomst? Met onze residentiële koeltechnieken is jouw renovatie- of nieuwbouwproject klaar voor de komende decennia.

Onze warmtepompen staan voor energie-efficiëntie. Ventilatie, verwarming én koeling worden gecombineerd in één duurzaam systeem!

Met een warmtepompboiler of zonneboiler beschik je bovendien steeds over zelf opgewekte energie, wanneer jij deze nodig hebt.

Daarnaast bieden we koelinstallaties aan, op maat van jouw woning. We leveren en installeren stekkerklare toestellen maar bouwen ook bestaande ruimtes om tot gezellige, private wijnkelders en koelkamers.

 • Totaalservice
 • Maatwerk
 • Innovatief
 • Duurzaam
header-airco-warmtepompen2

  Download de folder

  Is Keysers Koeltechniek de ideale partner voor jouw renovatie- of nieuwbouwproject? Je ontdekt het in onze folder. Wij tonen je graag onze projecten, installaties en werkwijze.


  De airco's en warmtepomp van General bewijzen keer op keer hun meerwaarde

  Op zoek naar een zuinig, efficiënt en duurzaam all-in-one systeem voor de koeling, verwarming en ventilatie in jouw woonproject? General staat garant voor moderne, kwalitatieve en betrouwbare klimaatsystemen. 

  Van airco voor flatgebouwen en kantoorruimtes tot ventilatiesystemen voor particuliere woningen. In diverse opstellingen en bij uiteenlopende projecten bewezen deze warmtepompen telkens hun meerwaarde.

  Combi-General-Units

  Lucht-lucht warmtepomp: Koelen, verwarmen en luchtcirculatie in één!

  Een lucht-lucht warmtepomp kan ruimtes zowel afkoelen als opwarmen en biedt op die manier een totaaloplossing voor de klimaatregeling in je huis of appartementsgebouw.

  Bovendien veroorzaakt een warmtepomp geen CO2 emissies en kan dit systeem perfect worden gecombineerd met zonnepanelen of een zonneboiler.

  Hét perfecte groene koelingssysteem voor jouw woonproject met andere woorden.

  Water warmtepompen: natuurlijk én kostenefficiënt

  De zuinigste manier om van warm water te genieten? Maak gebruik van de omgevingswarmte!

  Met water warmtepompen zet je de warmte uit de buitenlucht, de grond of het grondwater op een energiezuinige manier om in warm water voor je sanitair, convectoren of vloerverwarming.

  Met een grond-water warmtepomp, lucht-water warmtepomp of water-water warmtepomp ga je voor een natuurlijke en kostenefficiënte manier van verwarmen.

  Warmtepompboiler of zonneboiler: gebruik je natuurlijke warmte wanneer jij wilt

  Een warmtepompboiler laat je toe om het water dat je hebt verwarmd met je warmtepomp, op te slaan.

  Bovendien biedt een warmtepompboiler volgende voordelen:

  • Warm waterafname op meerdere plaatsen tegelijk.
  • Makkelijke plaatsing zonder grote werken.
  • Aansluiting op zonnepanelen mogelijk. 

  Met een zonneboiler verzamel je de warmte afkomstig van je zonnepanelen. Klaar voor gebruik.

  Deze boilers zorgen dus dat je jouw duurzame energie kan gebruiken wanneer jij ze nodig hebt.

  Zwembadwarmtepomp: altijd de juiste temperatuur

  Altijd zwemplezier, ook als de omgevingstemperatuur een dip neemt?

  Met een zwembadwarmtepomp zorg je voor een constante watertemperatuur, ook wanneer de zon niet schijnt. Je warmtepomp verwarmt het water met minder vermogen én minder CO2-uitstoot. Dat betekent een lagere energiefactuur, duurzaam verbruik én langere zwemzomers. 

  Via de elektronische regelaar of de gebruiksvriendelijke app heb je steeds makkelijk de controle over je watertemperatuur.

  Wijnkelders en koelkamers: professionele koeling op maat van jouw woning

  Heb jij een voorraadruimte of berging in je woning die je graag zou laten ombouwen tot koelkamer of wijnkelder? Of wil je jouw keuken uitbreiden met een op maat gemaakte koelcel?

  Een koelruimte in je woning biedt heel wat voordelen, zeker voor grote gezinnen. 

   • Je kan een grote voorraad producten ordelijk bewaren in een gecontroleerde, gekoelde omgeving.
   • Je kan jouw koelkamer onderverdelen in verschillende compartimenten met elk een aparte temperatuur. Zo kan je een koelcel én vriescel combineren.
   • De afwerking kan perfect aangepast worden aan de stijl van je interieur. Aan de buitenkant zal niets doen vermoeden dat die deur eigenlijk naar een koelkamer leidt.

  Bij Keysers Koeltechniek heb je de keuze uit diverse koelcellen, van standaardmodellen tot maatwerk in elke afmeting en kleur.

  Stekkerklare toestellen en ander materiaal huren

  SNEL NOOD AAN EEN KOELOPLOSSING?

  Van mobiele koelwagens tot stekkerklare toestellen. Bij Keysers Koeltechniek kan je terecht voor de tijdelijke huur of aankoop van verschillende koelinstallaties en mobiele koel- en vriescellen.

  Wij beschikken over een groot assortiment koeloplossingen die je snel uit de nood helpen.

  Onderhoud en herstelling: Reken op onze vakmannen!

  PERIODIEK ONDERHOUD - Voorkomen is beter dan genezen

  Regelmatig onderhoud is cruciaal om het rendement en de levensduur van je koelinstallaties te garanderen. Bovendien is het vaak wettelijk verplicht

  Ga je een onderhoudsovereenkomst aan met Keysers Koeltechniek? Dan zorgen wij ervoor dat jouw installaties vlekkeloos, duurzaam en energiezuinig blijven werken. Jaar na jaar

  Bovendien geniet je van een uitgebreide garantie op al je installaties.

  We bekijken samen hoeveel keer per jaar onze koeltechniekers zullen langskomen voor een nazicht. Hierbij voeren zij een systematische controle uit, sporen mogelijke lekken op en reinigen grondig je volledige koeling set-up.

  EEN SNELLE HERSTELLING - Onze koeltechniekers staan voor je klaar

  Een defect of storing komt altijd ongelegen. Onze koeltechniekers van wacht staan klaar om jou uit de nood te helpen met een snelle herstelling, ongeacht het type installatie. Neem contact op met ons en wij sturen zo snel mogelijk een technieker bij jou langs.

  Een oplossing op maat nodig?

   Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!   footer-foto-keysers-koeltechniek-4

   Over Keysers Koeltechniek

   Jouw renovatie- of nieuwbouwproject in ervaren handen plaatsen?

   Keysers Koeltechniek beschikt over jarenlange ervaring in ventilatie, verwarming en koeling van woonprojecten. Maar we hebben vooral ervaring in het zoeken naar de ideale oplossing op maat van jouw renovatie- of nieuwbouwproject.

   Onze werkwijze: Bij elke installatie, vervanging of verbouwing vertrekken we vanuit jouw noden, budget en de beschikbare middelen. We doen ook suggesties en geven advies met betrekking tot de veiligheid (alarm- en monitoringsystemen), het rendement (COP waarden) en de milieuvriendelijkheid (Global Warming Potential) van je koeling set-up.

   Zo garanderen wij koelinstallaties die in al jouw huidige en toekomstige noden voorzien.

   0 j

   ervaring

   + 0

   projecten elke maand

   + 0

   Tevreden klanten

    Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!    Op zoek naar een partner voor
    industriële, commerciële of residentiële koeling?

    mask-cooling-footer-5