Commerciële koeltechnieken

De gepaste koeling voor jouw zaak

Wij weten dat elke commerciële onderneming uniek is. Daarom gaan wij voor commerciële koeltechnieken op maat van jouw handelszaak.

Of het nu gaat om een wandmeubel, diepvrieskast, koeltoonbank of grootkeukenapparatuur. Wij ontwerpen een koelinstallatie, conform met de huidige en toekomstige milieunormen en zetten volop in op energiezuinigheid.

Wij plaatsen een opstelling van koelmeubelen die rekening houdt met de stijl van jouw zaak, je budget en de beschikbare oppervlakte.

 • Totaalservice
 • Maatwerk
 • Innovatief
 • Duurzaam
industriele-koeltechniek-keysers-1

  Download de folder

  Benieuwd hoe Keysers Koeltechniek jouw zaak kan helpen? Bekijk ons assortiment van koelinstallaties, onze projecten én onze aanpak in één overzichtelijke folder.


  Deze bedrijven hebben geen koelingszorgen meer

  Van retailzaken en supermarkten tot grote horecafilialen en farmaceutische bedrijven… ons klantenbestand is zeer divers. Net als hun koelbehoeften.

  Of het nu gaat om een koelkamer voor een hotelkeuken, de volledige vernieuwing van een supermarktkoeling of een stijlvolle koeltoog voor een beenhouwerij. Telkens weer vonden wij de ideale match tussen handelszaak en koelinstallatie. 

  ad-delhaize
  postnl
  spar
  ikea
  carrefour
  alfa-fish

  Een koelopstelling op maat van jouw zaak

  Zit je met beperkte ruimte voor koelmeubels in je zaak? Voldoe je nog aan alle wetgevingen? Heb je verouderde koelinstallaties maar weet je niet wat er nieuw is op de markt? Handelszaken kampen met diverse koeluitdagingen.

  Onze koeltechniekers begeleiden je graag doorheen de mogelijkheden. Een ingerichte rijpingskast? Een koeleiland dat perfect in je interieur past? Wandkoeling met stijlvolle glasdeuren? De koelingsopties zijn eindeloos.

  Of misschien is er geen nood aan een totale vernieuwing maar is jouw zaak met enkele aanpassingen al verder geholpen.

  Heb je toch een nieuwe koeling set-up nodig, welke zaken zijn voor jou dan belangrijk? Wij houden rekening met jouw noden en budget en stellen zo de ideale oplossing samen.

  Stekkerklare toestellen en ander materiaal huren

  SNEL NOOD AAN EEN KOELOPLOSSING?

  Van mobiele koelwagens tot stekkerklare toestellen. Bij Keysers Koeltechniek kan je terecht voor de tijdelijke huur of aankoop van verschillende koelinstallaties en mobiele koel- en vriescellen.

  Wij beschikken over een groot assortiment koeloplossingen die je snel uit de nood helpen.

  Onderhoud en herstelling:
  Reken op onze vakmannen!

  PERIODIEK ONDERHOUD – Voorkomen is beter dan genezen

  Regelmatig onderhoud is cruciaal om het rendement en de levensduur van je koelinstallaties te garanderen. Bovendien is het vaak wettelijk verplicht

  Ga je een onderhoudsovereenkomst aan met Keysers Koeltechniek? Dan zorgen wij ervoor dat jouw installaties vlekkeloos, duurzaam en energiezuinig blijven werken. Jaar na jaarBovendien geniet je van een uitgebreide garantie op al je installaties.

  We bekijken samen hoeveel keer per jaar onze koeltechniekers zullen langskomen voor een nazicht. Hierbij voeren zij een systematische controle uit, herkalibreren zo nodig temperatuursensoren, sporen mogelijke lekken op en reinigen grondig je volledige koeling set-up.

  EEN SNELLE HERSTELLING – Onze koeltechniekers staan voor je klaar

  Een defect of storing komt altijd ongelegen. Onze koeltechniekers van wacht staan klaar om jou uit de nood te helpen met een snelle herstelling, ongeacht het type installatie. Neem contact op met onze 24/7 wachtdienst en wij sturen zo snel mogelijk een technieker bij jou langs.

  MONITORING – Wij houden mee een oogje in het zeil

  Bij het lokaliseren van een defect en de daaropvolgende probleemanalyse gaat vaak kostbare tijd verloren. Met een geïntegreerd alarm- en monitoringsysteem worden onze koeltechniekers meteen op de hoogte gebracht van de problemen met jouw koelinstallatie, en krijgen ze details over de oorzaak. 

  In sommige gevallen kunnen ze zelfs vanop afstand ingrijpen. Zo kan het probleem tijdelijk verholpen worden totdat onze herstellingstechnieker ter plaatse is.

  Een oplossing op maat nodig?

   Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!   footer-foto-keysers-koeltechniek-2

   Over Keysers Koeltechniek

   Jouw koelingspartner voor de toekomst

   Koeling evolueert snel. Net als jouw bedrijf. Onze koelinstallaties zijn steeds up-to-date, klaar om mee te groeien met jouw onderneming en voorbereid op de ecologische normen van de toekomst.

   Onze werkwijze: Bij elke installatie, vervanging of verbouwing vertrekken we vanuit jouw noden, budget en de beschikbare middelen. We doen ook suggesties en geven advies met betrekking tot de veiligheid (alarm- en monitoringsystemen), het rendement (COP waarden) en de milieuvriendelijkheid (Global Warming Potential) van je koeling set-up.

   Met onder andere CO2 koeling en warmterecuperatie blijven wij ook continu streven naar de energetische optimalisatie van onze koelsystemen.

   Zo garanderen wij koelinstallaties die in al jouw huidige en toekomstige noden voorzien.

   0 j

   ervaring

   + 0

   projecten elke maand

   + 0

   Tevreden klanten

    Heb je een vraag over een project, product of service? Laat het ons weten!    Op zoek naar een partner voor
    industriële, commerciële of residentiële koeling?

    mask-cooling-footer-5