Nieuwe koeltechnieker bij Keysers koeltechnieken

Het Keysers Koeltechniek team blijft groeien met de aanwerving van een nieuwe koeltechnieker

Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende job als koeltechnieker? Lees het verhaal van Matthias, de nieuwste aanwinst van Keysers Koeltechniek!

Nieuwe koeltechnieker bij Keysers koeltechnieken
Matthias Driesen - Koeltechnieker bij Keysers Koeltechniek (links) en Timothy Boehlen - bestuurder bij Keysers Koeltechniek (rechts)

Na 5 jaar als installateur van warmtepompen en ventilatiesystemen voor particuliere projecten besloot Matthias Driesen dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Z’n jobcriteria? Technisch uitdagend, voldoende afwisseling en steeds weer kansen krijgen om te blijven groeien. Bij Keysers Koeltechniek vond hij de perfecte match. De wereld van de koeling staat niet stil en van koeltechnische installateurs wordt verwacht dat ze steeds up-to-date zijn met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Koeling bedrijf zoekt ervaren technische profielen

Keysers Koeltechniek is in volle expansie. Om een antwoord te bieden op de vraag naar zowel industriële koeling, retail- als residentiële projecten is er nood aan veelzijdige én ervaren koeltechniekers. 

Sinds 1 april 2021 heeft Keysers Koeltechniek opnieuw zo’n profiel beet. Met een achtergrond in koeltechnieken en de nodige praktijkervaring op zak, beschikt de 24-jarige Beersenaar Matthias Driesen over alle troeven voor een geslaagde carrière als koeltechnieker.

De troeven van een job als koeltechnieker

Zelf werd Matthias voornamelijk aangetrokken door de afwisseling in de job als koeltechnisch installateur. De koeltechniekers bij Keysers Koeltechniek worden ingezet voor de opbouw en plaatsing van diverse koelinstallaties in verschillende sectoren en bij uiteenlopende projecten. 

Van gestileerde koelmeubelen voor supermarkten, koelcellen op maat van industriële projecten tot koeltogen in handelszaken. Daarnaast bieden we ook koeling oplossingen aan voor grootkeukens en voorzien we residentiële projecten van airco en warmtepompinstallaties op maat. Als koeltechnieker kom je bij Keysers Koeltechniek in een zeer uitdagende en gevarieerde werkomgeving terecht.

Een grote diversiteit in een snel evoluerende sector betekent natuurlijk ook dat je als technieker steeds up-to-date moet blijven. Keysers Koeltechniek doet daarom heel wat inspanningen om z’n medewerkers zowel individueel als collectief van voldoende opleidingsmogelijkheden te voorzien.

Het traject van Matthias

Ondertussen heeft Matthias meteen een vliegende start genomen en assisteerde hij al bij enkele installaties. Hij zal nu verder opgeleid worden met de focus op de opbouw en plaatsing van koelinstallaties voor zowel B2B als B2C klanten. Daarnaast zal hij, waar nodig, ook bijspringen als technieker voor onderhoud en herstellingen.    Heb jij een achtergrond in koeltechnieken, industriële elektronica, meet- en regeltechniek, compressoren of sanitair? Bekijk dan zeker eens onze vacaturepagina en neem contact op voor een verkennend gesprek!

    Tags: No tags

    Comments are closed.